Home » Dance » Inna, te iubesc!

Inna, te iubesc!

Inna

Am curajul să afirm cu voce tare că muzica dance din Romănia are următoarele de oferit: mult şi prost. Asta în cel mai concret mod posibil. Să zicem că pornesc televizorul şi dau pe KissTV. Şi ascult muzică. Adică „muzică”, dacă ştiţi ce vreau să zic. Nu merită să enumăr „artiştii” care au doar rolul rolul de a figura în statistici. Oricum simt că îmi expiră buletinul până ajung să ascult o piesă normală. Atât despre muzica dance din ţară, în general – oricum cred că am irosit prea mult timp pentru acest alineat.

Dar iată că mai sunt şi excepţii! Una din ele eşi Tu, dragă Inna. Sincer, mie mi se pare că fata asta se înnoieşte în fiecare zi. Orice piesă iese pe piaţă (despre o excepţie voi vorbi un pic mai încolo) văd ceva nou! Se vede că fata asta a umblat prin lume şi nu degeaba. Are voce, ceeace e foarte rar în industria muzicii dance din ziua de azi, e mereu surprinzătoare. Şi ce ziceţi de faptul că e super sexy chiar şi în haine bărbăteşti şi nu se teme să apară îmbrăcată într-un videoclip (rar, Dom’le, foarte rar).

Dar gata cu lauda, dragă Inna, din păcate am ceva să îţi reproşez. Noul videoclip Good Time pe care îl cânţi împreună cu Domnul Pitbull mi se pare o risipă totală de talent pentru amândoi, fără supărare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: