Home » Nu-mi place » Mateo – umila mea părere…

Mateo – umila mea părere…

… care e foarte proastă, v-o zic ca să ştiţi din start la ce să vă aşteptaţi citind această postare.

Mi se pare mie, sau genul numit manea capătă amploare în România? Nu mă-nţelegeţi greşit, nu am nimic cu nimeni, doar că am înţeles – nu bine, evident – că manele nu se dau pe posturi gen MTV, KISS TV, PRO FM, sau genul. Dacă vrei să asculţi acest gen, treci pe Mynele sau Taraf şi totul e OK.

mateo

M-am înşelat, oameni buni. Ia  uite că pun eu căştile proaspăt cumpărate pe bani împrumutaţi de la Ferratum, şi ce aud. Piese trecute în genul dance, dar cu un sound de manea, dar nu de orice fel. Ceeace respect eu în acest gen autohton e că se folosesc instrumente muzicale veritabile. Dar genul “Mateo and friends” nu are nici măcar atât. Muzică fabricată pe calculator, cu ritm de manea. Cel puţin mie aşa mi s-a părut. Acum ziceţi şi voi. Poate m-am înşelat, cine ştie.

Sincer vă spun, i-aş respecta mai mult pe aceşti artişti dacă ar recunoaşte deschis genul pe care îl practică. Oricum, domnul Mateo şi cei asemănători sunt artiştii care mă fac să schimb canalul. Şi cam atât. Dacă a sunat a jignire, vă rog să mă iertaţi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: