Home » Vedete şi râsul » Vedete cum nu le-ai mai văzut

Vedete cum nu le-ai mai văzut

De câteva luni am dat de nişte filmuleţe pe Facebook în care vedetele se prostesc ca nişte copii mici. Folosind o aplicaţie pe telefon care distorsionează faţa şi vocea, vedetele s-au gândit să ne aducă un zâmbet pe față.  Merită vizionate!

Toamna asta Speak s-a gândit să aducă zâmbetul pe faţa oamenilor. Într-una dintre videourile postate pe Facebook se plânge că s-a săturat de “mămăligă la tuci”.  Mori de râs!

 

 

Poate la mămăliga lui Speak au ajuns şi şoriceii Denisei Tănase, fosta componentă a trupei Bambi. Ea a fost prima care a folosit şi a postat pe Facebook un clip în care arată ca şoricelul Minnie.

Nici Adelina Pestriţu nu se lasă mai prejos. Din când în când se filmează ori acasă prostindu-se cu iubitul ei, ori în maşină în drum la muncă. Într-un video postat pe Facebook a zis şi o poezie: “Pisicuţă pis-pis-pis/ Te-am visat azi noapte-n vis/Te spălai/Te pieptănai…”

Frumoasa cântăreaţă Antonia aproape că e de nerecunoscut in videoul ei postat pe Instagram. Se pare că şi ea e mare fan al acestei aplicaţii. Mai mult cântăreţei îi place să se admire în propriul telefon. Doamne, ce frumoasă eşti, Antonia!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: